novice.

Družina smo ——GW je praznoval rojstnodnevno zabavo za zaposlene

18-03-2022

    Da bi promovirali korporativno kulturo GW in izrazili skrb podjetja za zaposlene, je GW ob močni podpori GM Chen Jianlija 26. februarja organiziral rojstnodnevno zabavo. Rojstnodnevno zabavo smo pripravili za zaposlene, ki praznujejo rojstni dan v januarju in februarju. Vsem ne prinaša le občutka sreče, ampak tudi dodaja nekaj novega kulturi podjetja GW.

We Are Family ——GW celebrated birthday party for employees

    Rojstnodnevna zabava se je začela z gostiteljem direktorja pisarne podjetja Chen Lili. GM Chen Jianli je vsem rojstnodnevnim zvezdam nadel rojstnodnevne klobuke, pošiljal darila za rojstni dan in iskrene želje.

We Are Family ——GW celebrated birthday party for employees

    GW je za rojstni dan pripravil čudovite torte, zabavne igre in lepa darila. Ob veselem petju"Vse najboljše"v utripajočih sojih sveč so si rojstnodnevne zvezde druga za drugo izrekle rojstnodnevne želje. Ob razkošnih jedeh so slavljenci bili polni hvale, ob zanimivih igrah so slavljenci uživali, zaradi izvrstnih daril pa so se slavljenci vrnili polni nagrad.

We Are Family ——GW celebrated birthday party for employees

    Rojstnodnevna zabava odraža prisrčno skrb GW za zaposlene in korporativno kulturo GW"Smo družina". Naklonjenost je tako dolga kot družba, o ljubezni pa ni treba veliko govoriti. To je posebna priložnost, da postanemo družina, ki trdo dela skupaj, se spoštuje in ljubi v tej veliki družini GW. V prihodnosti bomo še naprej hodili skupaj, skupaj prenašali veter, mraz, dež in sneg ter uživali v svetli prihodnosti. Hvala, ker ste ostali z nami vso pot! Vse najboljše!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti