mali transparent

novice.

april "Ognjeni žar"

Glede na dejstvo, da so bile v zadnjih mesecih prvotne mesečne razvedrilne dejavnosti podjetja za 3 mesece prekinjene, da bi nadoknadili naročila, ki so bila odložena zaradi lanskoletne epidemične situacije;

2023/05/25
VEč BRATI
Potovanje izjemnih zaposlenih na ravni podjetja Guangwei Seiko na otok Bali

Da bi motivirali zaposlene za delovno vnemo in dali zgled, je podjetje januarja 2023 izdalo izjemne zaposlene na ravni podjetja; Da bi pohvalili njihove izjemne prispevke k podjetju, je bilo to osemdnevno potovanje na Bali posebej organizirano.

2023/05/13
VEč BRATI
Simpozij o povezovanju mentor-vajenec

Priklonite se, postrezite čaj, preberite prisego ... 7. aprila popoldne je družba v konferenčni sobi priredila slovesnost učiteljskega vajeništva. Trije pari mojstrov in vajencev so prisegli in podpisali pogodbo mojster – dijak.

2023/04/28
VEč BRATI
Odprite zvezek časa, vsi smo v najlepšem spominu

Od zime do pomladi do vrnitve Yana je 25. februar sončen in poetičen dan. Da bi rojstnodnevne zvezde podjetja v prvem četrtletju imele izpolnjen in pomemben rojstni dan

2023/04/12
VEč BRATI
Srečno delo, srečno življenje--dejavnost Guangwei Seiko "Festival boginje 8. marca"

Na marčevski dan sveta je Chunhua zacvetela. Da bi odražali dobro vzdušje "srečnega dela in srečnega življenja", obogatili kulturno življenje amaterjev in se posvetili delu z zdravim telesom in duhom, Luoyang Guangwei Precision Technology Co., Ltd.

2023/03/10
VEč BRATI
Slovesnost vajeništva

Priklanjanje, strežba čaja, recitiranje prisege ... 26. popoldne je družba v konferenčni sobi priredila slovesnost mojstrskega vajeništva.

2022/10/21
VEč BRATI
GW avgust september rojstnodnevna zabava

Jesen je letni čas, poln sonca in poezije. Da bi imele rojstnodnevne zvezde podjetja v avgustu in septembru pomenljiv in pomenljiv rojstni dan, da bi lahko vsi sprostili svoje razpoloženje in uživali v naravi v prostem času napornega in intenzivnega dela

2022/10/09
VEč BRATI
Otroške zabavne tekme z uro

31. avgusta popoldne je v tej tovarni družbe Guangwei Precision Industry Co., Ltd., ki se nahaja na cesti Zhongzhou West, skupina ljudi tekmovala v prenašanju vode,

2022/09/13
VEč BRATI
V podjetju so izvedli tekmovanje iz znanja proizvodnje

Od 20. junija do 30. septembra je podjetje izvedlo aktivnost "100-dnevno izboljšanje izvajanja". Z 31. julijem je aktivnost uspešno zaključila prvo fazo.

2022/08/10
VEč BRATI
Tekmovanje v spretnosti žerjavov, Guangwei elita pokaže svoje sposobnosti

30. junija popoldne je podjetje Luoyang Guangwei Precision Technology Co., Ltd. organiziralo tekmovanje v spretnostih »Popolno sodelovanje roke žerjava, palčk in steklenic«.

2022/07/18
VEč BRATI
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.