novice.

Zaposlene praznujejo festival na gori Laojun

17-03-2022

    Z namenom praznovanja mednarodnega dneva žena in spodbujanja komunikacije med sodelavkami je GW organiziral vse zaposlene, da izvedejo"Enodnevni izlet na goro Laojun"8. marca in podarili premišljena in praktična praznična darila.Vsa ta dela so prejela pohvale sodelavk.

    Gora Laojun, nacionalna znana turistična atrakcija, se nahaja v predmestju Luanchuan, Luoyang, starodavni prestolnici trinajstih dinastij. Je ena najbolj znanih turističnih destinacij na Kitajskem.

    Female Employees Celebrate the Festival At Laojun Mountain

    V tem pomembnem dnevu so se zaposlene GW z žičnico popeljale od vznožja gore Laojun do njenega vrha, vrha Zhongtianmen, ter videle visoke gore in globoke doline, odseke vrhov in grebene pod svojimi nogami. Ko so se povzpeli na vrh vrha, so uživali v veličastnih gorah, prostranih gozdovih, sijočem snegu in zlatih vrhovih templjev. Na poti so bili vsi veseli in so uživali v pohodništvu. 

    


    Po planinskih pohodniških aktivnostih so prejeli premišljena in kreativna darila presenečenja, ki jih je pripravil GW. Romantični šopki mila, mehke čokolade, ljubke brisače medvedki, praktično milo iz kozjega mleka in nežne skodelice za zajtrk, vsi so bili prijetno presenečeni nad temi darili.

    



    Po festivalu so vsi objavljali fotografije v Wechat trenutku in z občutki komentirali:"Hvala za skrb in predanost GW, ki nam omogoča sprostitev telesa in duha s plezanjem v gore in skupnim uživanjem v pokrajini po napornem delu, pošilja pa tudi čudovita in praktična darila presenečenja, ki so podvojila našo srečo!" "Upam, da bom lahko vsak dan praznovala 8. marec! V veliko čast je biti član GW!"Ta festivalska aktivnost omogoča zaposlenim, da se sprostijo in uživajo v zabavi življenja, ki aktivira in bogati njihov um. Kulturno življenje v celoti odraža humanistično skrb GW za zaposlene tako, da preživite mednarodni dan žena v veselem razpoloženju, jim pošljete globoko ljubezen in toplino, ! Zaželimo zaposlenim GW večno mlade!

Female Employees Celebrate the Festival At Laojun Mountain

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti