mali transparent

O nas

Luoyang Guangwei Precision Manufacturing Technology Ltd.  (iz tovarne strojev Luoyang Guangwu) je bilo ustanovljeno leta 1989. Naše podjetje je znanstveno in tehnološko podjetje, ki ga sestavljajo integrirana proizvodnja, razvoj, oblikovanje in prodaja. Na začetku se je tovarna ukvarjala s proizvodnjo rudarske opreme in rezervnih delov. 

Od leta 1998 Luoyang Guangwei Precision Manufacturing Technology Ltd .get s sodelovanjem z ustreznimi domačimi raziskovalnimi inštituti prenašamo proizvodnjo in razvoj opreme za valjanje barvnih kovin. 

Casting-Steel-Spool

Inovacije podjetij

Z razvojem strojne industrije v zadnjih letih uporabljamo natančno idejo, da pravočasno prilagodimo svoj tržni program. Medtem drzno nadgrajujemo naše tehnologije. Prav tako zamenjamo 80% naših starih stružnic CNC stroj , učinkovito izboljša proizvodno zmogljivost in stopnjo predelave. Večina znanih domačih podjetij je našo tovarno uvrstila med kvalificirane dobavitelje. 

Hkrati z nadaljnjo proizvodnjo je naša tovarna nenehno razvijala nove tehnologije, prijavila je več patentov in pridobila priznanje države. Zdaj našrokavpostal najboljši izdelek v kitajski industriji. Izvažali smo tudi v Združene države Amerike, Nemčijo, Švedsko, Brazilijo (Indijo, Azerbajdžan, Nigerijo) in tako naprej. Vztrajno pridobivamo dosledno visoko pohvalo tujih strank.

VMC(vertical machining centre)

Kultura podjetja

Naše podjetje uvaja humanizirano upravljanje, ustvarja prijazno delovno okolje in vzpostavlja poslovno platformo, ki koristi vsem. Posamezna svila ne postane nit, posamezno drevo ne postane gozd, naše podjetje je pripravljeno več strank sodelovati skupaj in si pomagati naprej. 

guangwei-team

Vsak dan je nov dan!

Začnite svoj dan pravilno, tako da se obrnete na Luoyang Guangwei Precision Manufacturing Technology Ltd.  kolut za litje jekla  morebitne potrebe po popravilu vretena.

Imamo tehnologijo, opremo in znanje, da zagotovimo, da boste 100 % zadovoljni.

Naši tehniki so izjemno izkušeni in so eni izmed najboljših v industriji.

Pridite pogledat, kako vam lahko prihranimo čas izpadov in poskrbimo, da boste pripravljeni delovati.

Čas je denar, pokličite zdaj!

guangwei@gwspool.com ali +86-379-64593276
  • Aluminium USA 2019 Music City Center Nashville TN, ZDA 12.–13. september 2019
  • 2019 Kitajska mednarodna razstava industrije aluminija

spričevala

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.