novice.

Danes smo v dobrem razpoloženju --prvo tekmovanje GW v preskakovanju vrvi

09-05-2022

    Veter pleše z zaposlenimi na ples, rože pa se tresejo in smehljajo. Mehka sončna svetloba pada in meče zlato svetlobo na GW. V tem času na območju tovarniških dejavnosti kaplje znoja razuzdano brizgajo in veselo navijanje lebdi, to je prvo GW-jevo tekmovanje v preskakovanju vrvi.

    Tekmovanje je sestavljeno iz dveh delov: dvominutnega preskakovanja posamezne vrvi in ​​skupinske štafete s preskakovanjem vrvi. Prva točka je dvominutno tekmovanje v preskakovanju enojne vrvi. Udeleženci so razdeljeni v dve skupini glede na starost. Vsaka skupina tekmuje samostojno in zmaga prve tri. Ko sodnik izda ukaz, se barvne vrvi v rokah tekmovalcev dvignejo in plešejo v čudovitih lokih v zraku. Trenje med prsti na nogah in tlemi tvori čudovito glasbo. Publika vztrajno navija zanje, navdušeni nasmejani obrazi pa cvetijo v soncu. Najboljši trije izstopajo v tem živahnem vzdušju.

Today

    Druga točka je skupinski štafetni tek s preskakovanje vrvi. Prvi član vsake skupine hitro steče do mesta za preskakovanje vrvi, pobere vrv in skoči 20-krat, hitro steče nazaj k ekipi in ploska z rokami z drugim članom, nato pa se drugi član odpravi in ​​ponovi prejšnje dejanje. Vsaka ekipa tekmuje s časom, z enim srcem in eno močjo, do zmage. Po hudi konkurenci in poštenem izračunu sodnika se končno ocenita prvak in drugouvrščeni, drugi tekmovalci pa so prejeli nagrado za sodelovanje.



    Vsi zaposleni smo razpoloženi, skačemo od enotnosti, skačemo od zdravja. To tekmovanje ne kaže samo pozitivnega in delavnega duha zaposlenih, ampak kaže tudi zdravo, napredno, enotno in harmonično vzdušje v podjetju, kar je še en velik dosežek pri izgradnji kulture GW.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti