novice.

Spomladanski vetrič poškropi dišavo rož in spodbuja strast na stadionu

13-04-2022

Pomladno sonce močno sije, vetrič ni suh in rože tekmujejo za lepoto. Dober čas je za šport. GW je vzel deveti sklop oddaje gimnastike kot običajen fitnes projekt za mesec dni in se odločil, da bo organiziral gimnastično tekmovanje. Po skrbni pripravi oddelka za celovito upravljanje se je tekmovanje začelo na območju dejavnosti tovarne 4. aprila popoldne.

The spring breeze sprinkles the fragrance of flowers and promotes passion in the stadium 

Pravila tega gimnastičnega tekmovanja so naslednja: tekmovanja se morajo udeležiti vsi zaposleni; tri skupine so razdeljene glede na starost; po končanem tekmovanju ene skupine bosta glasovali drugi dve skupini tekmovalcev, vsaka skupina pa bo izbrala eno prvo nagrado, dve drugi nagradi in tri tretje nagrade. 

V pripravljalni fazi tekmovanja so vsi resno vadili in bili polni strasti. Med tekmovanjem so bili oblečeni v uniforme, se lepo postavili v vrsto, ob ritmu glasbe pokazali svoj najboljši slog z močnimi akcijami, navdušenimi nasmehi in samozavestnim odnosom, pokazali energijo in duha člana GW ter poželi izbruhe aplavza in vzklikov na sceni. Ves čas igre je bilo vzdušje toplo in polno smeha.

 

Tekmovanje ni prineslo le veselja vsem in učinkovito blažilo napetosti pri delu, temveč tudi prikaz kondicijskih dosežkov zaposlenih in pregled izgradnje korporativne kulture podjetja. V nadaljevanju bo GW zaposlene redno organiziral za izvajanje različnih oblik kulturnih in športnih aktivnosti, ki bodo vsem skupaj dodale več zabave.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti