novice.

Potovanje izjemnih zaposlenih na ravni podjetja Guangwei Seiko na otok Bali

13-05-2023

Da bi pri zaposlenih motivirali delovni entuziazem in bili zgled, je podjetje januarja 2023 izbralo izjemne sodelavce na ravni podjetja; Da bi pohvalili njihove izjemne prispevke k podjetju, je bilo to osemdnevno potovanje na Bali posebej organizirano.

Čas potovanja: 14. april 2023 - 23. april 2023

Člani potovanja: 7 oseb

potovanje:

1. Od 14. do 15. aprila odhod iz Luoyanga, pot skozi Peking-Shenzhen in prihod na Bali.

2. Potovanje na Bali od 15. do 22. aprila.

3. Od 22. do 23. aprila vzemite let z Balija preko Shenzhen-Peking in se vrnite v Luoyang.

The trip to Bali Island of the company-level outstanding employees of Guangwei Seiko

Bali je najbolj bleščeč otok med več kot 13.600 otoki v Indoneziji. Nahaja se 8 stopinj južno od ekvatorja v Indijskem oceanu in vzhodno od otoka Java. Otok je od vzhoda proti zahodu širok 140 kilometrov, od severa proti jugu pa 80 kilometrov.

Ta čudoviti otok je zaradi svoje slikovite pokrajine in preprostih ljudskih običajev postal vrhunsko turistično središče. Ko se sprehajate po čudoviti plaži, se kopate v topli vodi Indijskega oceana, obdani z zelenim tropskim deževnim gozdom in povsod z grmičevjem ter divjim cvetjem, se boste počutili izjemno sproščeno in udobno fizično in psihično.

V gospodarstvu Balija prevladuje kmetijstvo, bogato z rižem, koruzo, kokosom in kavo. Kmetijska proizvodnja se večinoma izvaja v obliki kolektivne kooperacije. Turizem je steber industrije Balija, ki pokriva površino 5000 kvadratnih kilometrov, njegova letna proizvodnja pa predstavlja 1/4 turistične industrije v Indoneziji.

Tukaj so vsi uživali v modrem morju in modrem nebu, doživljali vznemirjenja, uživali v indonezijski kulinariki in izkusili barvito kulturo Balija, sprostitev telesa in duha ter neomejeno zabavo.
















Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti