novice.

Simpozij o povezovanju mentor-vajenec

28-04-2023

Priklonite se, postrezite čaj, preberite prisego ... 7. aprila popoldne je družba v konferenčni sobi priredila slovesnost učiteljskega vajeništva. Trije pari mojstrov in vajencev so prisegli in podpisali pogodbo mojster – dijak. Celotna slovesnost je bila tradicionalna in slovesna ter polna topline. Učitelji in vajenci izmenjujejo izkušnje.

Na začetku slovesnosti je Lu Hongwei, pomočnik generalnega direktorja, prebral seznam parov mojster-študent. Vajenca sta držala čaj v obeh rokah in se priklonila vsak svojemu mojstru. Mojstri so čaj sprejemali in pili z obema rokama. Želja po znanju, kaj se pije je skrb za vajenca in odgovornost učitelja. Preprost obred predstavlja dedovanje znanja in tehnologije.

Skodelica vajeniškega čaja izraža ljubezen med mojstrom in vajencem. Mojstri so hrbtenica podjetja, znanja željni pa so tudi vajenci. Mojstri in vajenci so tudi učitelji in prijatelji. V prihodnjem delu in študiju bodo modri in modri sodelovali, mojstri in vajenci bodo skupaj napredovali in v svoji karieri šli vedno dlje. Guangwei Seiko bo v tej predaji bakle ustvaril tudi novo vzdušje.

Dejavnost"poučevanje vajencev"je prilagojena zahtevam razvoja podjetja in je pomembna manifestacija človeških virov kot prve prioritete podjetja; je tudi izvajanje projektov usposabljanja talentov s strani podjetja, pospeševanje gradnje podjetniških skupin talentov, ustvarjanje v učenje usmerjenega podjetja ter izpolnjevanje konkurence in razvoja podjetja. Potreben je pomemben korak. Ljudem je podrobneje opisana dejavnost mentorstva vajencev, pojasnjene so odgovornosti in obveznosti mojstrov in vajencev. Poučevanje glede na ljudi in delovna mesta je bolj ugodno za gojenje talentov in trajnostni razvoj podjetij.

Ko je delil izkušnje, je Sun Yuyang, predstavnik mojstra, povedal, da bo pred vsako operacijo vajencem demonstriral postopke delovanja, vajencem pomagal okrepiti standardizirane postopke delovanja in ko bodo naleteli na težave, ki jih vajenci niso. razumeli, bi jih podrobno in potrpežljivo razložili; Shu Bin je tudi dejal, da morate v normalnih časih več spraševati, več razmišljati in se več naučiti ...

Tukaj bi vsakemu novemu sodelavcu povedal: To so plodna tla. Dejavnost"Učitelj Vodilni vajenec"nam lahko uresniči čudovito življenjsko spremembo. Tako dolgo kot ti"radi se učijo, se želijo specializirati v raziskavah, upajo si inovirati in pogumno prakticirajo", boste zagotovo uspeli v karieri in postali neodvisni poslovni strokovnjak.

Mentor-Apprentice Pairing Symposium


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti