novice.

V podjetju so izvedli tekmovanje iz znanja proizvodnje

10-08-2022

Od 20. junija do 30. septembra je družba potekala"100-dnevno izboljšanje izvedbe"dejavnost. Z 31. julijem je aktivnost uspešno zaključila prvo fazo. Da bi preizkusili učinek aktivnosti, je to tekmovanje v znanju organizirano posebej. Vključuje strokovna znanja, kot so znanje o varnosti zaposlenih v proizvodnji, znanje o požarni zaščiti, uporabi merilnih orodij in prepoznavanju zemljevidov, ki so tesno povezana z dnevno proizvodnjo.

The company held a production knowledge contest

To tekmovanje je razdeljeno na šest skupin za ocenjevanje, naključno izbrana vprašanja iz banke vprašanj, v vsaki dve skupini pa tekmujeta.

The company held a production knowledge contest

V končnici je bila bojna situacija bolj napeta in na vsako vprašanje je bilo odgovorjeno v nekaj sekundah. Igralci vsake ekipe so po svojih najboljših močeh sodelovali med seboj. Vzdušje na prizorišču je bilo včasih v polnem razmahu. Wen, šele v četrtem krogu je bil odločen prvak, podprvak in tretji zasledovalec, ki so osvojili nagrade, ki jih je skrbno pripravilo podjetje.

Iz intenzivnosti tega tekmovanja je razvidno, da imajo vsi dobro strokovno znanje, kot so znanje o varnosti proizvodnje, znanje o požarni zaščiti, uporabi merilnih orodij in prepoznavanju zemljevidov, in jih lahko prilagodljivo uporabljajo. Ponosni smo, da imamo tako odlične sodelavce in verjamemo, da bo prihodnost podjetja zaradi njih lepša.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti