novice.

Tekmovanje v spretnosti žerjavov, Guangwei elita pokaže svoje sposobnosti

18-07-2022

    30. junija popoldne je Luoyang Guangwei Precision Technology Co., Ltd."Popolno sodelovanje roke žerjava, palčk in steklenic"tekmovanje v spretnostih. Tekmovanje je bilo ekipno, tekmovanje pa je potekalo po vnaprejšnjem žrebanju.

The crane skills competition


    Pred tekmovanjem so vsi skupaj utrdili in se naučili delovnih postopkov, varnostnih ukrepov in bistvenih elementov delovanja žerjava, celoten proces pa je nadzoroval varnostni uradnik.

 Guangwei elites show their skills


    Zaposleni so bili med tekmovanjem mirni in so ob očeh vseh nazorno pokazali svoje vrhunske operativne sposobnosti ter nazorno prikazali profesionalni duh zasledovanja odličnosti in odličnosti. Po hudi konkurenci so na koncu šesta, tretja in peta skupina osvojile prvo, drugo in tretje mesto ter osvojile nagrade, ki jih je skrbno pripravil oddelek celovitega vodenja pisarne podjetja.

The crane skills competition

    To tekmovanje je v sproščenem vzdušju preizkusilo raven upravljanja osebja z žerjavom. V procesu uporabe žerjava je bilo v celoti dokazano, ali lahko zaposleni upravljajo opremo strokovno in ali lahko zagotovijo varnost in razumno, stabilno, natančno, hitro itd., Da bi dosegli namen testiranja ravni spretnosti in izboljšanje komunikacije.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti