mali transparent

Podjetje personalizira rojstnodnevne čestitke za zaposlene in izriše harmonično gibanje ekipe

2024-09-06 15:24

V vzdušju korporativne kulture, polnem vitalnosti in inovativnosti, vemo, da je vsak zaposleni nepogrešljivo in dragoceno bogastvo podjetja. Svoje strokovno znanje in strokovnost uporabljajo za skupno spodbujanje stalnega napredka podjetja. V ta namen se podjetje vedno zavzema za ustvarjanje toplega, enotnega in humanističnega delovnega okolja, tako da lahko vsak zaposleni čuti pripadnost kot doma. Živahna praksa tega koncepta so personalizirane rojstnodnevne voščilnice, ki jih vsako leto skrbno izdelamo za vsakega zaposlenega.

1. Izrazite čustva s peresom in črnilom, karte pa nosijo globoke blagoslove 

Ob vsakem rojstnem dnevu zaposlenega mu podjetje vnaprej pripravi posebno rojstnodnevno čestitko. Vsaka kartica je polna priznanja podjetja trdemu delu zaposlenih in njegovih pričakovanj glede njihovega prihodnjega razvoja. Oblikovno združujemo osebne preference in profesionalne lastnosti zaposlenih, uporabljamo tople tone in unikatne elemente za ustvarjanje unikatne umetnine. Med besedami se slišijo iskreni blagoslovi in ​​zahvale, ki kot ročno napisano pismo od doma prepredajo hladno pisarniško opremo in sporočajo skrbno humanistično skrb podjetja za zaposlene.

 customizes birthday

2. Podrobnosti kažejo iskrenost in kažejo toplino družbe 

Te voščilnice za rojstni dan niso serijski izdelki na tekočem traku, temveč iskreni izraz posluha podjetja za glasove zaposlenih in pozornosti do individualnih razlik. Od izbire materiala do oblikovanja, od pisanja vsebine do elektronske vezave, je vsaka povezava prežeta s spoštovanjem in cenjenjem zaposlenih do zaposlenih. Poleg tega voščilnice spremljajo tudi blagoslovi sodelavcev, kar še dodatno krepi tesno povezanost med kolektivom in omogoča zaposlenim, da ob posebnih dneh začutijo toplo moč kolektiva.

 customizes birthday

3. Zberi ekipo in nariši harmonično gibanje

 Ta poteza ne izraža le skrbi podjetja za posamezne zaposlene, ampak tudi učinkovito spodbuja izboljšanje kohezije tima. V procesu deljenja rojstnodnevnega veselja lahko zaposleni krepijo medsebojno razumevanje, poglabljajo prijateljstva ter oblikujejo bolj harmoničen in harmoničen delovni odnos. Hkrati je to postalo tudi pomemben nosilec za podjetje za promocijo"usmerjen v ljudi"vrednota, ki usmerja vse zaposlene, da skupaj oblikujemo in vzdržujemo delovno okolje, polno ljubezni in spoštovanja, v katerem lahko vsak član najde prostor za uresničevanje vrednot in osebno rast.

 customizes birthday

Dejavnost izdelave vsakoletnih rojstnodnevnih čestitk za zaposlene je kot čustveni most, ki povezuje srca podjetja in zaposlenih ter vsakemu zaposlenemu omogoča, da globoko občuti skrb in priznanje podjetja po napornem delu. To ni le konkreten izraz humanistične skrbi podjetja, ampak tudi učinkovit način za izgradnjo harmoničnega tima ter spodbujanje zagnanosti in ustvarjalnosti zaposlenih. V prihodnje bomo še naprej podpirali to lepo tradicijo z bolj raznolikimi in personaliziranimi metodami nege ter sodelovali z vsemi zaposlenimi, da bi slikali harmonično timsko gibanje, polno ljubezni, spoštovanja in rasti.

customizes birthday


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.