mali transparent

april "Ognjeni žar"

2023-05-25 09:48

Glede na dejstvo, da so bile v zadnjih mesecih prvotne mesečne razvedrilne dejavnosti podjetja za 3 mesece prekinjene zaradi nadoknade naročil, zakasnjenih zaradi lanskoletne epidemične situacije; zdaj je večina naročil končana, podjetje pa se bo vsem zaposlenim zahvalilo za njihovo trdo delo. To je priložnost za vsakogar, da se sprosti. Obenem zaradi številnih novih sodelavcev v letošnjem letu in da bi vsem zagotovili platformo za medsebojno spoznavanje in krepitev sodelovanja, posebej organiziramo"goreči žar"dogodek.

V tem dogodku bodo vsi zaposleni razdeljeni v 6 ekip, z 9-10 ljudmi v vsaki ekipi, ki se lahko kombinirajo; v skupni organizaciji Oddelka za celovito upravljanje in Oddelka za trženje pripraviti pečice in sestavine za vse; vsaka ekipa ima peč, sestavine za žar za 10 oseb, ki jih spečete sami po začetku dogodka.

April"Ognjeni žar"


Organizatorji tega dogodka so 29. aprila 2023 ob 18.30 na parkirišču podjetja nabodli različne sestavine za žar, kot so mesna nabodala, mesne kroglice, ribji tofu, piščančja peruti in bolj mamljivo kot Zibo BBQ. Luoyang palačinke, vsemu osebju želim omogočiti izkušnjo neto rdečega žara.

April"Ognjeni žar"


Dejavnost se je začela pod okriljem generalnega direktorja Chen Jianlija. Ko se je aktivnost začela, so moški zavihali roke in se prostovoljno javili, da bodo sedli v položaj kuharskega mojstra; Kuharji v rokah podajajo svoja najljubša nabodala; vzdušje je primerljivo s tistim v službi in vsi so zelo zaposleni...

April"Ognjeni žar"

   

Smešen in šaljiv žar z okusom Xinjianga kuharja Jianga Mingxija je pritegnil pozornost vseh; žar novinca Wang Kuija je s svetlobnim občutkom kot malo sonce osvetljeval noč, ki je počasi izgubljala svetlobo; Mojstrica Wang Yinhui je bila edina mojstrica žara, spodobno pečenje je presenetilo vse ...

April"Ognjeni žar"


Počasi se je spustila noč, vsi pa so dobili tudi sprostitev in srečo v doživetju"delaš sam, da imaš dovolj hrane in obleke". Po aktivnosti so vsi pospravili vse smeti in jih odnesli na odvoz.

Dejavnost peke na žaru temelji na duhu timskega dela, kjer je kanal sproščena in harmonična komunikacija, ki omogoča novim zaposlenim, da se dobro vključijo v tim, in ustvarja kooperativno vzdušje pozitivne interakcije znotraj tima.

April"Ognjeni žar"



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.