novice.

Enodnevni ogled gore Daimei

24-05-2022

Po več kot desetih dneh načrtovanja in priprav je pisarna podjetja 14. maja organizirala temo oz"spodbujanje ustvarjanja stranke, pregledovanje razvojnega procesa podjetja in spominjanje poslanstva v mislih". V tem team buildingu sodelujejo ministri različnih resorjev in prvi trije po četrtletni stopnji zaključevanja proizvodnje. Naša tokratna izgradnja ekipe ne le omogoča vsem, da pregledajo proces ustanavljanja stranke in miselnost rasti, ampak tudi razumejo prvotni namen in zgodovino razvoja Guangwei Precision. , da bi vsi bolj razumeli in imeli radi našo veliko družino ter v prihodnje skupaj prispevali k rasti in razvoju podjetja. Gorniške dejavnosti omogočajo vsakomur, da se nadiha svežega zraka, ceni lepoto narave, neguje svoja čustva, razgiba svoje telo in sprosti duha; in v procesu dejavnosti naj se vsi naučijo skupinskega življenja, okrepijo prijateljstvo in timski duh vseh,

Ob 8. uri zjutraj 14. maja so se vsi pravočasno zbrali na parkirišču podjetja, popili ovčjo in govejo juho, ki sta priljubljeni v Luoyangu, in se nato odpeljali. Prva postaja -------- Nacionalna slikovita točka na ravni 4A Daimei Mountain.

 One-day tour of Daimei Mountain

Gora Daimei ima dolgo zgodovino in bogato kulturo. Tri tisoč let stara zgodba o Shangtangu ima dolgo zgodovino.

Pokrajina na slikovitem mestu je razdeljena v šest kategorij:

1. Spektakel Tianlu je dolg približno 876 metrov, med katerim se velikanski vrhovi soočajo drug z drugim, slapovi brizgajo dež, doline so globoke in dolge ter segajo do neba.

 One-day tour of Daimei Mountain

2. Alpski vrt se nahaja na približno 890 metrih nadmorske višine in obsega več kot 500 mu površino. Obstaja več kot 200 vrst rož. Rože cvetijo vse leto in barve štirih letnih časov so različne. Je odličen kraj za romantično preživljanje prostega časa. Samo en pogled in zaljubil se boš vanjo!

 One-day tour of Daimei Mountain

3. Splošna vas vključuje Lucky Gorge, Daimei Bing Array, Angel Kiss, Tang Dai's Love in Feilai God Stone. Tu so zbrana najrazličnejša geološka čudesa, kar je izjemno šokantno. Stoji na stotine milijonov let in samo čaka na vaš trenutni pregled!

One-day tour of Daimei Mountain 

4. Geološka galerija je dolga približno 400 metrov. Na poti so čudne pečine, čudne skale in rdeče skalne jame. Če hodite po sliki, je res geološki čudež, ki se ga lahko dotaknete! Še posebej prerijska božja vrata, prestopite enkrat in si zapomnite za vedno!

 One-day tour of Daimei Mountain

5. Travinje Yunding je več kot 1100 metrov nad morsko gladino in pokriva površino več kot 3000 mu. Teren je odprt, cvetje in rastlinje zaraščeno, divje sadje diši, cesta iz lesenih desk je v zahodnoevropskem stilu. Rumena reka se vidi že od daleč. V samo trenutku so težave izginile!

 One-day tour of Daimei Mountain

6. Gora Daimei je edini globalni geopark na Kitajskem, ki je obdan z gorami na eni strani in Rumeno reko na treh straneh. Je odličen kraj za ogled velike reke in opazovanje vode s treh strani pri 270 stopinjah. Uživate lahko v čudovitem prizoru gore Daimei, ki jo s treh strani obdaja voda. Če pogledate proti zahodu, severu in vzhodu, lahko vidite ljubek in ljubek videz velike reke Matere.

 One-day tour of Daimei Mountain

Rumena reka se razteza na tisoče milj, teče proti vzhodu in vstopa v sotesko Balija neposredno v Xiaolangdi. Ko gledate to čudo, morate biti presenečeni nad lepoto Kitajske!

Pri tej plezalni dejavnosti moramo iti skozi strmo in prepadno"Tian Dao"in"Travniška božja vrata". Pri vzponu na goro si vsi pomagajo. Če je fizična moč dobra, bodo člani ekipe s šibko fizično močjo potegnili navzgor z roko v roki. V zvoku"pridi no", videli smo moč enotnosti, videli pa smo tudi podjetniški duh partnerjev Guangwei Seiko, ki so si kljub težavam upali prebiti skozi sebe. Ta alpinistična aktivnost ni le tura, ampak tudi telesna vadba. Hkrati pa to priložnost izkorišča tudi za krepitev ozaveščenosti zaposlenih o telesni vadbi. Ob 6. uri popoldne smo končali alpinistični izlet na goro Daimei in odšli v konferenčni center Huayang, pomembno postajo za gradnjo skupine, da bi se poučili o zgodovini stranke in analizirali proces rasti podjetja; naša posebej povabljena gostujoča predavatelja He Chai Zhou Bocan, namestnik generalnega direktorja Heavy Industry, in Lei Zhengwei, predsednik Zhengwei Auto Repair, nas že čakata.

One-day tour of Daimei Mountain

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti