novice.

Odprite zvezek časa, vsi smo v najlepšem spominu

12-04-2023

Rojstnodnevni dogodek 1. sezona



Od zime do pomladi do vrnitve Yana je 25. februar sončen in poetičen dan. Da bi rojstnodnevne zvezde podjetja v prvem četrtletju preživele izpolnjujoč in pomenljiv rojstni dan, da bi lahko vsi sprostili svoje razpoloženje in uživali v naravi po napornem in intenzivnem delu, je v organizaciji Službe za celovito upravljanje,"Xiangyang dvodnevni izlet"je bil lansiran. rojstnodnevni dogodek.


Prva postaja, Xiangyang Xijiachi, se nahaja ob južnem vznožju gore Fenghuang (znane tudi kot gora Baima), približno pet kilometrov južno od mesta Xiangyang v provinci Hubei. Zgrajena je bila v obdobju Jianwu vzhodne dinastije Han (25-56 AD). V dinastiji Tang je bil Xijiachi kraj, kjer so pogosto obiskovali slavni pisci, kot sta Meng Haoran in Pi Rixiu. Pi Rixiu ima tudi znano pesem"Jutro Xichi", ki hvali lepoto Xijiachija:"V zgodnji zori Xiao Sen nosi vino in hladen veter piha okoli paviljona. Zven smaragdov ljudi odnese, veliko hibiskusa pa objema sonce. Odprto. Bambusovi listi so globoko zakopani v ribiški čoln, ribe pa valovijo in lovijo nedrje. Pod bambusovim zaslonom se alpinistične cokle, deset noči v Gaoyangu, pozabijo vrniti."

Open the notebook of time

Druga postaja, China Tangcheng, znana tudi kot filmska in televizijska baza Xiangyang Tangcheng, se nahaja v slikovitem območju Linjiang na gori Xian z bogato kulturno dediščino in čudovito naravno pokrajino. Sklicujoč se na 2800 let staro zgodovinsko in kulturno dediščino Xiangyanga, je bilo veliko število reprezentativnih kulturnih elementov Xiangyanga, kot so Xianshan, Hanshui, Meng Haoran, Xijiachi itd., vnesenih v slikovit kraj, zaradi česar edinstveno vsebuje kulturo Xianshan , Hanshui kultura, pesniška kultura, zgodovinska kultura, Kulturno visokogorje Xiangyang, vključno z versko kulturo, arheološko kulturo itd., obiskovalcem predstavlja končno potovanje"vzglavnik pomladnih sanj, romantično mesto Tang".






Tretji postanek je obisk reke Han z ladjo za križarjenje; ladja za križarjenje odpluje iz pomola Longzikou v Fanchengu, gre navzdol po reki, pelje skozi starodavno mesto reke Han, prečka prvi most reke Han, pelje skozi Changmen in Yuliangzhou, pelje skozi most Dongjin in mimo Xianshan, paviljon Guanyin in končno prispel na pomol Tangcheng. Rečna križarka Shen Yun Han je najbolj luksuzna in elegantna starodavna poslikana ladja na Kitajskem. Ta potniška ladja uporablja zgodbo Mi Fu v Xiangyangu, da izrazi umetniško zasnovo kaligrafije in slikanja na ladji. Celotna pot je dolga skoraj 10 kilometrov, turisti pa lahko v eni uri plovbe uživajo v zgodovinskih krajih in naravni pokrajini na obeh straneh reke Han.

Open the notebook of time

Ta rojstnodnevni dogodek je pri zaposlenih poglobil občutek pripadnosti podjetju, okrepil čustva med zaposlenimi in odraz korporativne kulture enotnosti podjetja. V takšnem vzdušju bo Guangwei Seiko zagotovo ustvaril novo slavo kot spomladanski vetrič!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti