novice.

Podjetje Luoyang Guangwei Precision Manufacturing Technology Ltd. je prvič razstavljalo v tujini

05-11-2019

Svetovni trgovinski sejem ALUMINIUM organizirata in promovirata Reed Exhibitions Deutschland GmbH in Reed Exhibitions North America ob popolni podpori Aluminium Association American. Sejem industrije aluminija je strokovna razstava, ki pokriva industrijo predelave aluminija v Združenih državah, vključno s tehnologijo izdelkov in naložbami. Ameriški sejem industrije aluminija je potekal vsaki dve leti, leta 2019 je sejem ameriške industrije aluminija potekal v Tennesseeju v ZDA.

used in colored aluminu strip mill steel sleeve

G. Chen jianjiang, generalni direktor podjetja Luoyang Guangwei Precision Manufacturing Technology Ltd., vodil prodajno ekipo k sodelovanju na razstavi,iz oči v oči s tujimi podjetji, delite in prenašajte napredno tehnologijo in aplikacije ter celovito prikazujte vrhunsko tehnologijo in najsodobnejšo tehnologijo v industriji aluminija. aluminijasti materiali, nova tehnologija, novi trendi in nove aplikacije, tako da lahko bolje servisiramo uporabo naših izdelkov v podjetjih; Aktivno doživljanje inovativnih izdelkov in tehnologije, prav tako lahko sodeluje veliko tujih partnerjev.

used in aluminum plate steel sleeveused in stainless steel foil belt steel sleeveused in colored aluminu strip mill steel sleeve

Naše podjetje je visokotehnološko proizvodno podjetje, ki pogumno sprejema tržne priložnosti in izzive v spreminjajočih se časih in na trgu. Cenite s to komunikacijsko platformo, predstavite moč našega podjetja in kakovost izdelkov, pridobili tudi organizatorji, prijatelji pohvale in priznanja. Naše podjetje vedno vztraja, da je partner s strankami, na poti trajnostnega razvoja, nenehno zadovoljuje potrebe strank v drugačnem tržnem okolju. Nadaljevali bomo s stabilnim delom in si prizadevali biti najmočnejše podjetje med raziskovanjem in razvojem industrije aluminija. Za prehod v bolj profesionalno smer naj naši izdelki postanejo najbolj konkurenčen izdelek v industriji predelave aluminija.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti