novice.

GW je izvedel vajo ob požaru

23-02-2022

GW je varnost proizvodnje vedno obravnaval kot glavno prednostno nalogo. GW je 8. februarja izvedel varnostno vajo ob požaru, da bi vse zaposlene seznanil z uporabo gasilnih aparatov, metodami in veščinami gašenja požara, evakuacijskimi potmi in reševalnimi metodami ter preizkusil stanje odziva vseh zaposlenih v nujnih primerih za povečanje ozaveščenosti o požarni varnosti. in sposobnost višjih menedžerjev, da se spopadejo z javnimi izrednimi dogodki. Na vaji so sodelovali vodje različnih oddelkov in vsi zaposleni v podjetju.

Glavne vsebine te vaje so: razlaga načinov gašenja glede na različne vrste požarov; prikazati uporabo gasilnih aparatov na kraju samem in organizirati zaposlene, da z njimi upravljajo; pojasniti in vaditi metode evakuacije in pobega v sili; simulirani ukrepi in zdravljenje ranjencev z različnimi stanji poškodb.

Scenarij simulacije vrtanja: Čistilna krpa v smetnjaku se vname. Ko zaposleni ugotovi požar, ga takoj prijavi. Vodja dežurne skupine za ukrepanje ob izrednih dogodkih hitro izvede načrt ukrepanja. Hkrati kliče gasilski telefon"119"in organiziranje zaposlenih za vodenje gasilskega vozila.


GW Conducted a Fire Emergency Drill

Režiser Zhang Yong pokaže, kako uporabljati gasilne aparate

Člani ekipe za ukrepanje ob izrednih dogodkih, ekipe za alarmiranje in evakuacijo, ekipe za komunikacijsko zvezo in ekipe za logistično podporo načrtno gasijo požare, evakuirajo okoliške zaposlene, komunicirajo, rešujejo materiale in urejeno oskrbujejo poškodovane po razdelku porod. Nato je minister Zhang Yong, poveljnik vaje, predstavil izbiro gasilnih aparatov za različne požare in se osredotočil na razlago in prikaz uporabe gasilnih aparatov. Kot odgovor na nekatere težave je minister Zhang Yong podal tudi podrobna navodila.

GW Conducted a Fire Emergency Drill

Zaposleni izvajajo gasilske vaje

Med vajo je bil Zhang Yong, glavni poveljnik vaje, miren in mu je ukazoval pravilno. Reševalne ekipe so se hitro odzvale in nemoteno sodelovale. Sodelujoči zaposleni niso zagnali panike in so bili hitro in varno evakuirani na urejen način.

Med celotno vajo je bila razporeditev tesna in kompaktna, zaposleni urejeni, gašenje pa hitro in učinkovito. Z vajo smo izboljšali gasilsko ozaveščenost in varnostne veščine vseh zaposlenih v podjetju, preverili operativnost različnih postopkov, organizacijsko sposobnost in sposobnost ukrepanja ob izrednih dogodkih, da bi dosegli namen te vaje.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti