novice.

Strokovnjak Li Shaohui predava v GW

23-02-2022

7. februarja popoldne je GW povabil g. Li Shaohuija, glavnega svetovalnega trenerja podružnice Luoyang Beijing Aviation Association Certification Center Co., Ltd., v naše podjetje, da bi predaval o razvoju upravljanja podjetja in načrtovanju osebne kariere. Predavanja so se udeležili GM Chen Jianli in zaposleni vseh oddelkov.

G. Li Shaohui je osvetlil razvojno smer industrije predelovalnih strojev iz zgodovinskega razvoja industrijskega razvoja, razpravljal o industrijskem statusu in zgodovinski kulturi Luoyanga ter o razvoju Luoyanga. Pojasnil je tudi smer načrtovanja osebne kariere z vidika mentalitete in samopozicioniranja zaposlenih. Udeleženci so resno preučevali in razpravljali o relevantnih vprašanjih in veliko pridobili.

Expert Li Shaohui lectures in GW

G. Li Shaohui je poudaril, da je podjetje oder za igro zaposlenih in da so zaposleni pomembna gonilna sila za razvoj podjetja. Podjetja bi morala raziskovati in kultivirati zaposlene z vidika korporativne kulture, delovnega okolja, uspešnosti plač in tako naprej, da bi lahko spoznali svojo lastno vrednost. Zaposleni bi se morali osredotočiti na cilje, prilagoditi svojo miselnost in delo obravnavati kot kariero, ki ne ustvarja vrednosti le za podjetje, ampak ustvarja tudi njihovo lastno vrednost. Tako podjetja kot zaposleni bi morali imeti pozitiven in podjeten odnos, da bi resnično uresničili skupno rast in sodelovanje podjetij in zaposlenih, ki koristi vsem.

Predavanje omogoča vsakomur osebni stik s strokovnjakom za rešitev njegovih vprašanj. Vsi udeleženci so menili, da so imeli veliko koristi in so imeli jasnejšo usmeritev za načrtovanje in razvoj svoje prihodnje kariere.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti