novice.

GW avgust september rojstnodnevna zabava

09-10-2022

    Ko so lepi časi lepi, ti in jaz skupaj praznujeva rojstne dneve

    Jesen je letni čas, poln sonca in poezije. Da bi imele rojstnodnevne zvezde podjetja v avgustu in septembru pomenljiv in pomenljiv rojstni dan, da bi se lahko vsi sprostili in uživali v naravi v prostem času napornega in intenzivnega dela, je v organizaciji Oddelka za celovito upravljanje,"Shenling Village En dan"je bil lansiran. Tour"dejavnost.



GW August September birthday party

    V jeseni vasi Shenling so vrhovi jeseni polni zlata, listi tečejo, potoki pa so čudoviti in lepi. Od podnožja do vrha so si med celotnim plezanjem vsi pomagali in se spodbujali. Znoj na njihovih obrazih in navdušeni izrazi so se zrcalili drug v drugem. Smeh in smeh sta odmevala v gorskem vetru, napetost in pritisk v delu pa sta se popolnoma sprostila. Vse zvezde rojstnega dne so povedale: Ta rojstni dan je zelo pomemben, ne le razgibali smo telo, ampak tudi uživali v naravnih lepotah, razpoloženje je res udobno in polno sreče.






    Neskončna pokrajina je na vrhuncu. Ta rojstnodnevni dogodek pri zaposlenih poglablja občutek pripadnosti podjetju, krepi čustva med zaposlenimi in odraža korporativno kulturo podjetja, ki pogumno pleza in povezuje družino. V takšnem vzdušju bo Guangwei Precision zagotovo, saj je plezanje na splošno vzpenjanje korak za korakom, da ustvarite briljantno!

GW August September birthday party



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti