novice.

Otroške zabavne tekme z uro

13-09-2022

31. avgusta popoldne je v tej tovarni družbe Guangwei Precision Industry Co., Ltd., ki se nahaja na cesti Zhongzhou West, skupina ljudi tekmovala v prenašanju vode, pa tudi v igrah, kot so skakanje z mreže, skakanje z gumijastim trakom in vrtanje. palice. Skupina"veliki otroci"uporabili te znane igre, da bi podoživeli svoje otroško veselje, medtem ko so uživali v strasti igre.


To tekmovanje je tekma s časom za prevoz vode. Igralci so si najprej natočili vodo v plastenke z luknjami, nato pa opravili štiri nivoje ovir skakalnice, vrtalne palice, skakalne gumice in obhod cvetličnih loncev ter preostalo vodo na cilju zlili v prazno vedro. 5 minut na ekipo, prvi trije z največ vode bodo prejeli nagrade.

Pred začetkom igre so si vsi ogledovali znano skakalno mrežo, skakalne gumice ipd., in si niso mogli kaj, da ne bi najprej poskusili. Vsi so rekli, da so se ob ogledu teh iger vrnili tisti trenutki in prizori iz otroštva! Ne glede na to, ali boste dobili mesto ali ne, je ta dogodek zelo pomemben!

Childhood fun races against the clock

Med tekmovanjem so se občasno pojavljale napake. Nekateri so padli prehitro, nekateri so zbili drog z vrtalne cevi, a napake niso mogle zakriti luči boja. Tisti, ki so prehitro padli, so vstali in planili naprej; težišče udarilo visoko. Če palica pade, bo padla na tla in izvrtala. Za tekmovalce je le en cilj, premagovati ovire in trdo delati, biti hiter, hiter in hiter; za občinstvo je zmagovalec vsak član ekipe, ki trdo dela. Pohvale igralcem.

Večina zaposlenih v podjetju je rojenih v 60., 70. in 80. letih prejšnjega stoletja, v mladosti pa so se igrali tudi skakanje z gumijastim trakom in skakanje po mreži. Ta aktivnost je pokazala dobro razpoloženje naših zaposlenih in njihov pozitiven odnos do življenja ter v vzdušju navdušenja, navdušenja in pozitivne interakcije dosegla popoln uspeh.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti