novice.

Vesela večerja v pozdrav prazniku sredine jeseni

18-12-2021

Bliža se praznik sredine jeseni. Da bi se zaposlenim zahvalili za njihove prispevke k podjetju, je podjetje posebej organiziralo vse zaposlene, da so 19. septembra zvečer izvedli večerjo ob prazniku sredine jeseni. Več kot 50 zaposlenih v podjetju Guangwei Precision se je zbralo, da bi pozdravili festival.

 

Po končanem dnevnem delu so zaposleni po dva in tri prispeli na večerjo, nato pa je g. Chen razglasil začetek večerje, potem ko je poslal blagoslove za praznik sredine jeseni.

 

Od izvrstnih in izdatnih jedi, kot so pekinška pečena raca, dušen brancin, dušeni kolenčki, hladna govedina in tako dalje, se človek premika po kazalcu. V kombinaciji s kislo ali sladko juho se okus zadržuje okoli nosu, okus pa je skoraj preprost. To je neverjetno.

 

Običajno obremenjeni s službo in družino sodelavci, ki imajo redko priložnost za druženje, sedijo skupaj, uživajo v vinu in dobrotah, ob tem pa veselo klepetajo ob žvenketanju kozarcev, veselih besedah ​​in glasnem smehu. V celotnem procesu večerje so bile ambicije razporejene in vzdušje toplo.

Čas je nezavedno tekel in večerja je trajala do devete ure zvečer. Skupinska večerja ne le sprosti duha, ampak tudi okrepi razumevanje med sodelavci, ki so redko skupaj, skrajša medsebojno razdaljo, uskladi medsebojne odnose in še dodatno poveča kohezijo podjetja.

 

Seveda, ko je svetla luna brezplačna fotografija, koristi ne morejo biti manjše. Podjetje je posebej nabavilo serijo svežih in hrustljavih jabolk ter izvrstne in slastne mesečine in jih razdelilo zaposlenim. Jabolko predstavlja varnost, delegacija lunine torte pa je okrogla. Podjetje želi vsem srečno družino in srečno družino. Hkrati tudi naši družini Guangwei Seiko želimo, da bo jutri bolje!








Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti