novice.

Sestanek za promocijo reforme sistema vodenja podjetij

17-12-2021

    Za vzpostavitev konkurenčnega in konkurenčnega sistema upravljanja, ki ustreza razvoju podjetja, je Guangwei Precision aprila 2021 začel reformo sistema upravljanja podjetja. Ta reforma temelji na dejanskih potrebah razvojne strategije podjetja. Prilagoditev in optimizacija vključuje štiri glavne vidike: reformo plačnega sistema, prilagoditev organizacijske strukture, strateško načrtovanje razvoja podjetja in oblikovanje poslovnih ciljev ter mehanizem razvoja zaposlenih. 24. julija ob 14. uri je družba za vse zaposlene organizirala sestanek za javnost in implementacijo reforme sistema vodenja družbe. Pri reklamiranju in izvedbi na kraju samem je sodelovalo skoraj 50 zaposlenih v vodstvu družbe in različnih oddelkih.

 Company management system reform promotion meeting

    Na sestanku je g. Xu XX iz organizacije XXX predstavil celotno stanje reforme z glavnih vidikov razvojnega ozadja podjetja, glavne ideje reforme, cilje reforme in glavne metode ter poudaril, da reforma je optimizirati organizacijsko strukturo in izboljšati distribucijski mehanizem. Gre za reformo, katere glavni cilj je izboljšanje uspešnosti vseh zaposlenih in spodbujanje vitalnosti zaposlenih. Predvsem po uskladitvi plač in delovne uspešnosti je vzpostavljen sistem delitve plač na podlagi vrednotenja delovnega mesta in delovne uspešnosti, ki se ocenjuje na podlagi sposobnosti zaposlenih in njihovih prispevkov k delovni uspešnosti, kar v celoti odraža dejstvo, da je več dela, nagrajevanja in kazni so lene. Načela distribucije.

 Company management system reform promotion meeting

    Generalni direktor Chen Jianli je zaposlenim prebral novo organizacijsko strukturo podjetja in kadrovska imenovanja ter podal podrobno razlago o ravni plač, plačnih standardih, ocenjevanju uspešnosti, prilagoditvah plač in razvojnih kanalih za napredovanje zaposlenih, ki so pomembni za vse, in opravil primerjavo med stari in novi sistem sta vsem omogočila bolj intuitivno izkušnjo sestave plač, porazdelitve uspešnosti in napredovanja zaposlenih.

 Company management system reform promotion meeting

    V nadaljevanju je Yuan Donghai, direktor trženjskega centra, pojasnil in ocenil poslovne cilje in doseženo stanje v letošnjem letu, izrazil odločenost za uspešno dokončanje poslovnih ciljev za leto 2021 in dejal, da bo postopoma izboljšal poslovno strukturo, izboljšal zmožnosti upravljanja ter zmanjšanje stroškov in povečanje učinkovitosti. , Dokler vsi delajo skupaj, bo Guangwei Precision lahko delal bolje in se razvijal v bolj zdravo smer.

 Company management system reform promotion meeting

     Generalni direktor Chen Jianli je na koncu poudaril: Reforma sistema upravljanja je temeljno delo za izboljšanje sistema podjetja, pomembna vsebina, povezana z dolgoročnim razvojem podjetja in življenjskimi interesi vseh zaposlenih. Vsi zaposleni moramo spremeniti svoje pojme in zavest ter čim prej spoznati, razumeti in uveljaviti nove reformne vsebine.                                                                      

    S temi dejavnostmi obveščanja javnosti in komuniciranja so vsi povedali, da so globoko razumeli vsebino reforme podjetja, pojasnili cilj tega oddelka in tega delovnega mesta v letu 2021 ter združili nov sistem upravljanja in dejansko delo, ki ga bodo opravljali na svojih delovnih mestih. . Trdo delajte, da odkrijete pomanjkljivosti lastnega dela, se učite, izboljšujte lastno kakovost za potrebe delovnega mesta in prispevajte lastno moč k razvoju podjetja!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti