novice.

Delegacija okrožnega ljudskega kongresa je pregledala varnost proizvodnega dela našega podjetja

17-12-2021

    17. junija 2021 je delegacija okrožnega ljudskega kongresa prišla v naše podjetje, da bi opravila preglede varnosti proizvodnje.

 

    Delegacija si je skrbno ogledala ključne lokacije in področja, kot so proizvodne delavnice, varnostne reklamne table, protipožarna oprema, ter prisluhnila predstavitvi vzpostavitve sistema vodenja varnosti proizvodnje, raziskovanju in obvladovanju skritih nevarnosti itd. ustrezne osebe, odgovorne za naše podjetje.

 

    Na naslednjem simpoziju so predstavniki v celoti potrdili varnostno proizvodno delo našega podjetja in podali nekaj razumnih predlogov in mnenj o tem, kako okrepiti varnostno proizvodnjo: Vstopilo se je v sezono poplav in vreme je vroče, zato moramo pripisati velik pomen visoki temperaturno vreme. Škodljivi učinki na varnost proizvodnje, ki jih povzročajo obilne padavine in obilne padavine, so odziv na ekstremne vremenske razmere postavili na pomembno mesto. Po eni strani je treba okrepiti zgodnje opozarjanje na nujne primere in izboljšati mehanizem zgodnjega opozarjanja, da se zagotovi pravočasno in hitro odzivanje. Po drugi strani pa moramo dosledno upoštevati zahteve dela obvladovanja izrednih razmer, zagotoviti celovito pripravljenost na izredne razmere in izboljšati zmogljivosti za ravnanje.

 

    Delegacija je poudarila: ideološko moramo pripisati velik pomen varnosti v proizvodnji, trdno vzpostaviti ozaveščenost o dnu, odstraniti morebitna varnostna tveganja iz vira in zgraditi močno obrambno linijo; poslovati moramo v skladu s predpisi in krepiti varnostno znanje in usposobljenost zaposlenih. , spodbujati izboljšanje strokovne ravni; doseči sistemske specifikacije, popolne materiale, popolno preiskavo skritih nevarnosti in zapise o varnostnem usposabljanju v knjigi; pravočasno poročati ustreznim oddelkom v nujnih primerih, da se zagotovi varnost, harmonija in stabilnost varnostne proizvodnje podjetja.


GM chen vodje seznani s proizvodno situacijo



GM chen vodji predstavi postavitev predmetov


GM chen Predstavite delavnico vodji



GM chen Predstavite delavnico vodji


GM chen poroča o položaju podjetja vodilnim v sejni sobi


GM chen Predstavite stranke podjetja vodjem


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti