novice.

Kakšna je razlika med sn in SNK navpičnega ležajnega sedeža?

28-09-2021

Sn je sedež ležaja z enakim premerom (sedež ležaja z enakimi luknjami na obeh koncih), SNK je sedež ležaja z redukcijskim premerom (sedež ležaja z neenakimi luknjami na obeh koncih)

Sedež ležaja je znanstveno opredeljen kot člen, ki je nameščen na ohišju ali temelju turbinskega valja, da podpira ležaj. V industriji strojev s tekočimi trakovi ne more manjkati ležajni sedež. Ker je ležajni sedež tako pomemben, ali poznate vlogo ležajnega sedeža?



"https://img.waimaoniu.net/1406/1406-202105181131303260.jpg"slog="širina: 700px;"širina="700"meja="0"vspace="0"naslov="navpični ležajni sedež""/>



Sedež ležaja se uporablja za podporo ležaja, pritrjevanje zunanjega obroča ležaja, omogoča samo vrtenje notranjega obroča, zunanji obroč ostane nepremični, vedno v skladu s smerjo prenosa (kot je smer delovanja motorja), in ohranjati ravnovesje. Koncept ležaja je sklop ležaja in škatlastega telesa, ki ga je enostavno uporabiti. Prednost ležaja je, da ima lahko boljšo koordinacijo in priročno uporabo, stroški uporabe proizvajalca pa so nižji. Vanj se lahko vgradijo različne oblike, običajno škatlasti ležaj.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti