novice.

Družina smo ——rojstnodnevna zabava osebja

27-06-2022

28. maja 2022 je podjetje organiziralo skupinsko rojstnodnevno zabavo za zaposlene, ki so imeli rojstni dan maja, dogodek pa je bil organiziran v hotelu Weizhiyuan. Nocoj je usojeno, da vino in hrana letita skupaj, skupaj s smehom in blagoslovom.

We Are Family ——Staff birthday party


Na rojstnodnevni zabavi je bila na sredini mize čudovita rojstnodnevna torta z raznobarvnimi svečami. Svetloba sveč se je zazibala. Vsi so nosili rojstnodnevne kape, peli rojstnodnevne pesmi, pihali svečke in rezali torto. Pripravili so darila, polna blagoslova. Ena za drugo so se v usta podajale imenitne jedi in čaše blagega vina so polzele v trebuh. Vsi so za spremembo potiskali skodelice in govorili sproščeno. Celotna rojstnodnevna zabava je bila polna navdušenja, sproščena in vesela.

We Are Family ——Staff birthday party

Čeprav je skupinska rojstnodnevna zabava majhna poteza, je posvečena prijaznosti podjetja in skrbi za zaposlene, da zaposleni začutijo, da delo ni le poklic, ampak tudi skrb velike družine podjetja in toplina med sodelavci. ki povečuje kohezijo in občutek pripadnosti vsem, omogoča vsem, da sodelujejo pri rasti skupaj s podjetjem.

We Are Family ——Staff birthday party

Srečen rojstni dan, družinski člani!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti