novice.
  • hišo.
  • >
  • Novice
  • >
  • Novice podjetja
  • >
  • Leta 2019 je bilo podjetje GuangWei Precision Engineering uvrščeno na seznam prve serije visoko priznanih podjetij.

Leta 2019 je bilo podjetje GuangWei Precision Engineering uvrščeno na seznam prve serije visoko priznanih podjetij.

23-12-2019

Novembra 2019 so uradno objavljena poročila nacionalnega znanstvenega parka Luoyang, ki jih je leta 2019 objavila znanost province Henan, prvo serijo visokega poznavanja, luoyang wide latitude seiko technology co., LTD. Je bil na seznamu, je poln stisk za pot končno končala, vsi sodelavci znoja ni bil zaman, saj je prišla novica, da kipi podjetje, od zdaj naprej je naše podjetje vstopilo v nov mejnik.

high enterprises

V naši državi se visoko in novo tehnološko podjetje na splošno nanaša na državo, ki jo razglasi nacionalna ključna podpora v okviru visokotehnoloških področij, nenehnih raziskav in razvoja ter preoblikovanja tehničnih dosežkov, oblikovanja jedra podjetja, neodvisnih pravic intelektualne lastnine in na ta osnova za opravljanje poslovnih dejavnosti rezidenčnega podjetja, je na znanju intenziven visoko tehnološko intenziven gospodarski subjekt, ki ga priznava, je podjetje v tehnoloških inovacijah pravic intelektualne lastnine na področju raziskovalne in razvojne sposobnosti ter rasti podjetja, je tudi uradni mejnik v razvoju certificiranja podjetij.

Pomen identifikacije visokotehnoloških podjetij:

Za državo, čeprav certificiranje visokotehnoloških podjetij zmanjšuje gospodarske prihodke, kot je davek, je koristno za upravljanje države in delovanje uporabe visoke in nove tehnologije v družbeni praksi, makronadzor države in posredovanje na trgu. , in izboljšanje investicijskega okolja na lokalnem trgu.

Za družbo, čeprav visoko-tehnologija certificiranje podjetij uničuje pošteno konkurenco med panogami, bo prineslo znatno izboljšanje glede na dejstvo, da kitajska visokotehnološka industrija močno zaostaja za drugimi panogami. Poleg tega ima večina visokotehnoloških podjetij odnose sodelovanja z različnimi univerzami in visoka podjetja certificiranje je koristno za izobraževanje.

Za podjetja, čeprav visoka-tehnologija podjetje certifikacijskih zahtev, vendar lahko po letih delovanja podjetja v celoti izpolnjujejo standard, uspešno certificiranje za uživanje davčnih spodbud bo izboljšalo konkurenčnost podjetij, izboljšalo preživetje podjetij.

Tržna konkurenca je vse hujša, trženje se sooča z vse resnejšo homogenostjo, ne pa tudi s homogenostjo produkta, tudi marketinške strategije in tehnike so podobnih lastnosti, podjetja zabredejo v blato cenovne vojne oglaševalske kampanje in končnim uporabnikom, zato je prizadevanje za diferenciacijo izdelkov in trženjskih vzorcev postalo podjetje nadaljnji dostop do neizogibnih strateških sredstev dinamične tržne konkurenčne prednosti.Kot že omenjeno, visokotehnološka podjetja težko izvajajo strategijo stroškovnega vodenja. Zato postane diferenciacija njihova neizogibna izbira.Izbira strategije diferenciranega trženja je naravni rezultat razvoja visokotehnoloških podjetij.Največja značilnost visokotehnoloških podjetij je njihov močan inovacijski zagon in inovacijska sposobnost, inovacija in diferenciacija izdelkov pa sta pozitivno povezani. Nadalje je diferenciacija premosorazmerna z relativno ceno izdelkov, visoka relativna cena pa pomeni visok dohodek.Inovacije in visoki dobički bodo spodbudili podjetja, da povečajo raziskovalna in razvojna prizadevanja za spodbujanje inovacij, kar je dober krog.Zato je priznanje visokotehnoloških podjetij, tako da ima naše podjetje močnejšo konkurenčno prednost!

GuangWei Precision Engineering


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti